Beckham loodab oma meeskonna juurde meelitada LeBron Jamesi

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James ja David Beckham kätt surumas.
LeBron James ja David Beckham kätt surumas. Foto: SCANPIX

Endine kuulus jalgpallur David Beckham mõlgutab endiselt oma jalgpallimeeskonna ostmise mõtet ning on väidetavalt otsustanud selleks kampa saada Miami Heati korvpalliklubi superstaari LeBron Jamesi.

Beckham avaldas, et sooviks omada isiklikku meeskonda ning uusima versiooni kohaselt loodab ta saada endaga koostööd tegema LeBron Jamesi, kes aitaks tal Miamis püsti panna spordifrantsiisi. Beckham loodab Jamesi kaasata just seetõttu, et Heati mängumees annaks organisatsioonile juurde kuulsust. James omakorda on öelnud, et tal on hea meel selle üle, et Beckham just Miami oma uue võimaliku klubi asupaigaks valis. «See on Miami spordi jaoks suurepärane uudis, et ta valis meid. Kohtusin temaga, kui ta tuli meie mängu vaatama. Ta tundub väga lahe inimene olevat ja loodan temaga rohkem tuttavaks saada,» muljetas James.

Briti meedia väitel on Beckham ja James juba mitteametlikult omavahel kohtunud ning õigepea on oodata täiendavaid ametlikke läbirääkimisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles