Bengalsi purustas Brownsi 41:20 ja juhib kindlalt divisjoni

Jaan Martinson
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (paremal).
Margus Hunt (paremal). Foto: SCANPIX

Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals alistas ameerika jalgpalli liigas NFL Cleveland Brownsi ning juhib kindlalt divisjoni! Hunt sai kenasti mänguaega.

Bengals on kodus võimas ja võitnud kõik viis mängu. Nüüd langes Cleveland Browns, kes neljandas voorus alistas Bengalsi 6:17. Seekord ei andnud Bengals pärast teist veerandaega vastasele võimalustki. Kaitse pidas kui müür ning tegi ka skoori. Hunt statistikat kirja ei saanud, kui segas mitmel puhul vastaste mängujuhti.

Bengalsil on AFC North divisjonis 7 võitu ja 4 kaotust ning liigutakse kindlalt play-offi suunas. Kolm ülejäänud divisjoni tiimi - Baltimore Ravens, Browns ja Pittsburgh Steelers - seisavad võrdselt 4 võidu ja 6 kaotusega.

Järgmine nädal on Bengalsil vaba.

I veerandaeg

Bengalsi rünnak, õigemini mängujuht Andy Dalton tegi esimesel veerandajal kõik endast oleneva, et mitte võita. Ta korraldas kaks valesöötu, millest teine jooksis Browns touchdowniks. Esimese vaheltlõike puhul õnnestus vastasel saada 3 punkti. Ka enne seda sai Browns kirja löögivärava ning seega juhtisid külalised esimese veerandaja järel 13:0.

II Veerandaeg

Teise veerandaja alguses õnnestus Daltonil sööt Jermaine Greshamile - 7:13. Bengalsi kaitse on täna võimas. Browns võeti taas maha, rünnak toimis - Dalton söötis, Mohamed Sanu püüdis - 14:13 Bengalsile!

Ja taas möllab Bengalsi kaitse - Brownsi äralöök - punt - blokiti ning äsja meesonda saabunud Tony Due jooksis touchdowni - 21:13. Kohe järgmisel rünnakul löödi Brownsi läbimurdjal pall käest ja taas sai Bengalsi kaitse touchdwni - 28:13!

Poolaja lõpusekundeil lisas Bengals löögivärava - 31:13!

Hunt on paaril korral platsile pääsenud ja väga soliidselt tegutsenud. Hunt tihemini väljakule!!!

III veerandaeg

Kolmanda veerandaja alguses vähendas Browns söödetud touchdowniga vahet - 31:20. Bengalsi peatreener, kus on Hunt vastaste mängujuhti rappimas!? Vihma sajab, rohkem sel veerandajal ei skooritud.

IV veerandaeg

Viimase veerandaja alguses toimetasid Bengalsi läbimurdjad palli väravajoone lähedusse ning Daltonil polnud muret sööta 2 jardi kauguselt touchdown - 38:20 Bengalsile!

Kaitse pidas, palli sai taas Bengals ning lisas löögivärava - 41:20!

Enne mängu:

Brownsil ei tohiks olla Bengalsi vastu võimalusi – neil pole korralikku mängujuhti, läbimurdjat ega püüdjaid. Ometi suudeti neljandas voorus 6:17 tappa saada. Seekord pole Bengalsil taganemisteed, sest kaotus muudaks olukorra hapuks.

Bengals juhib AFC divisjoni 6 võidu ja 4 kaotusega, kuid Browns ja Baltimore Ravens (mõlemal 4-5) võivad võites ning Bengalsi kaotuse korral seisu väga segaseks muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles