Lionel Messi: olen kurb ja vihane

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

FC Barcelona ja Argentina jalgpallikoondise tähtmängija Lionel Messi tunnistas, et järjekordne vigastus muutis ta kurvaks ja vihaseks.

Traumaga kimpus Messi saab teatavasti palliplatsile naasta alles uuel aastal. «Ma olen kurb, kuna ma ei osanud seda oodata,» sõnas Messi Ole’le. «Samas olen ma ka vihane, kuna see vigastus tuli kohe pärast eelmis traumat.»

«Siiski ei ole selles midagi ebatavalist. Ma olen vigastatud, kuid seda ei ole põhjustanud mingid muudatused. See vigatus tuli, kuna see pidi nii juhtuma – võib ju leida igasuguseid põhjuseid, kuid see on tõsi,» lisas argentiinlane.

«Kavatsen jätkata samamoodi, täidan samasugust plaani nagu hooaja alguses. Loomulikult lõppeb tänavune hooaeg MMiga, kuid see ei muuda midagi,» sõnas Messi. «Inimesed räägivad igasuguseid asju, kuid nad ei tea kogu tõde. Ma pean samasugust dieeti nagu alati. Need asjad, mis on välja mõeldud, ei ole tõsi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles