Video: Armstrong kohtus kunagise vihavaenlasega

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Armstrong.
Lance Armstrong. Foto: SCANPIX

Dopingupatune endine jalgrattur Lance Armstrong kohtus USAs Floridas oma kunagise tiimiliikme Emma O'Reillyga, kes oli üks esimesi, kes ratturit 2004. aastal keelatud ainete kasutamises süüdistas.

Armstrong eitas teatavasti aastaid dopingu kasutamist ja ähvardas kohtusse kaevata kõik, kes teda selles süüdistasid. Tõde tunnistas ta viimaks Oprah Winfrey saates.

Nüüd vabandas Armstrong ka O´Reilly ees, keda oli aastaid avalikult laimanud. «Tahtsin Emmaga isiklikult kohtuda. Minu skandaalis oli palju inimesi, kes said haiget ja kelle ees ma vabandada tahan,» rääkis Armstrong BBC vahendusel. «Ütlesin Emma kohta kohutavaid asju ja tunnen piinlikkust. Ent ma tahtsin kaitsta paljusid inimesi,» lisas Armstrong.

«Tahtsin temaga silmast-silma kohtuda. Ma ei läinud Lance´iga kokku saama, et teda alandada, tahtsin lihtsalt sellele loole joone alla tõmmata,» kommenteeris O´Reilly. «Lance ei kasutanud tegelikult kordagi sõna «vabandan», ent andestust saab paluda mitmel erineval viisil ja tundsin, et tal oli oma kunagise käitumise pärast siiralt kahju,» lisas O´Reilly.

Videot nende kohtumisest näeb SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles