Ronaldo jäi Portugali aasta parima sportlase tiitlist ilma

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Tänavu jalgratta grupisõidu maailmameistriks kroonitud, Tour de France'il kaks etappi võitnud ja kahel aastal järjest Šveitsi velotuuril esikoha pälvinud Rui Costa valiti teist puhku järjest Portugali aasta sportlaseks. 27-aastane Movistari rattur edestas hääletusel maailmakuulsat jalgpallurit Cristiano Ronaldot ning EM-il kaks hõbedat ja universiaadil kaks kulda võitnud kanuusõitjat Fernando Pimentat.

«See võit tuli lihtsamini kui on Alpides sõitmine,» vahendas Costa sõnu Spordipartner.ee.

«Olen võidu üle õnnelik! Kõik nominendid olid esikohta väärt, sest näitasid terve hooaja vältel häid tulemusi,» kiitis Costa ka konkurente.

Ronaldol ja Portugali jalgpallikoondisel seisab homme ees oluline võõrsilmäng, kui järgmise aasta maailmameistrivõistluste pileti peale mängitakse Rootsi rahvusmeeskonnaga. Reedel peetud avamängu võitis Portugal 1:0, Brasiilias peetavale suurturniirile pääseb kahe kohtumise peale kokkuvõttes parem võistkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles