Villu Mättik sai Historic autorallil pronksmedali

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villu Mättik.
Villu Mättik. Foto: Indrek Allik

Aastaid FIA Historic autoralli Euroopa meistrivõistlustel osalenud Villu Mättik jõudis tänavu sarjas tugeva tulemuseni, kui ta lõpetas hooaja kokkuvõttes pronksmedaliga.

Kokku sõideti tänavu FIA Historic autode Euroopa meistrivõistlustel 12 etappi, teiste hulgas ka juulis sõidetud auto24 Rally Estonia. Villu Mättik osales Lada 2101 masinaga Category 2 arvestuses, kuhu kuuluvad ajavahemikus 1970-1975 homologeeritud autod. Lisaks vanuserühmale on klassi sees veel eraldi jaotus mootori töömahu alusel ja etapil saab punkte mõlemas jaotuses saadud kohtade eest. 

Category 2 arvestuses tuli Euroopa meistriks Mats Myrsell Rootsist, teine oli Pietro Corredig Itaaliast. Mättik ühtegi tänavust võistlust eraldi esile ei too, kuid kiidab masina head töökindlust. «Kokku oleme selle autoga startinud 37 korda, millest 36 oleme lõpetanud,» ütleb tänavu pooltel FIA Historic autoralli Euroopa meistrivõistluste etappidel osalenud Mättik.

Kaardilugejatele on sarjas eraldi arvestus ja nii kuulus kolmel etapil Mättiku kõrval osalenud Arvo Maslenikovile neljas ja samuti kolmel etapil osalenud Kristjan Len'ile seitsmes koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles