Real hakkab määrama Bale'i koondisekarjääri

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Walesi jalgpallikoondise peatreener Chris Coleman andis teada, et nende superstaari Gareth Bale'i koduklubil Madridi Realil saab edaspidi olema sõnaõigus selles, kas Bale teeb kaasa koondise sõprusmängudes või mitte.

Hooaega Realis oodatust kehvemalt alustanud, ent praeguseks heasse vormi tõusnud Bale tegi Walesi rahvusmeeskonna eest kaasa terve kohtumise, kui reedel mängiti 1:1 viiki Soome koondisega.  Mängu järel tunnistas Coleman, et edaspidi on Bale'i kaasamine sõprusmängudesse aga teatud osas ka Reali otsustada.

«Madridi Reali poolt hakkab tulema surve selles osas, kas ta ühineb meiega või ei,» rääkis Coleman. «On oluline, et me poleks selles osas liiga dogmaatilised, sest see võib lõpuks meile endale kahjulikuks osutuda. Suuremas plaanis võib meile olla kasulikum öelda talle, et võib mõne mängu vahele jätta. See kõik oleneb konkreetsest mängust, oleneb sellest, mis meid on ees ootamas ning mis neid on ootamas,» lisas Coleman.

Walesi rahvusmeeskonna loots kinnitas siiski, et kodus peetavatel sõprusmängudel tahaksid nad Bale'i hea meelega näha. «Kui mäng on kodus, siis oleks Cardiffi publiku jaoks tore teda näha, sest nad tahavad seda. Kui mängime võõrsil ja tal on selja taga palju mänge ning ta on väsinud, siis võib see olla vestlus, mida peame pidama,» vihjas Coleman läbirääkimistele Realiga.

«Ta mängib Madridis palju kohtumisi ja me peame tema eest hoolitsema ka pikemas plaanis. Me võime teda küll vajada, aga peame siiski tema eest hoolitsema,» lisas Coleman.

Walesi koondise peatreener kinnitas, et reisib koos mitme koondise taustajõududesse kuuluva kaasosalisega enne aasta lõppu Hispaaniasse, et Realiga täpsemalt Bale'i puudutavates asjaoludes kokku leppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles