Südi esituse teinud U21 koondis kaotas napilt Venemaale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Meerits.
Marko Meerits. Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Täna toimus Krasnodaris Venemaa ja Eesti U-21 jalgpallikoondiste EM-valikmäng, mis lõppes venelaste 1:0 võiduga.

9. minutil jõudis Eesti ohtlikult vastaste värava alla, aga viimane sööt ebaõnnestus. 17. minutil tegi kaks suurepärast tõrjet Marko Meerits, kirjutab jalgpall.ee.

Poolaja lõpetuseks tegi Meerits veel ühe suurepärase tõrje ja vaheajale mindi väravateta viigiseisul. Teisel poolajal asus Eesti hoopis energilisemalt ründama, Eesti parim Marko Meerits jätkas kenade tõrjetega, aga 84. minutil lõid venelased lähilöögist siiski 1:0. Tabamuse autoriks oli Georgi Nurov.

Tabelijuht on Taani, kel pärast tänast 2:0 võitu Andorra üle on 17 punkti. Venamaa jätkab 16 punktiga. Esimesena lõpetasid oma tänase mängu Bulgaaria ja Sloveenia, Bulgaaria hävis koduväljakul koguni 1:5. Nüüd on nii Eestil, Sloveenial, kui ka Bulgaarial 8 punkti ja Eesti päralt on neljas koht turniiritabelis. Andorral on kirjas üks silm.

Eesti – Venemaa 0:1

Värav: 84. Georgi Nurov

Hoiatused: 24. Dmitri Efremov, 61. Andrey Semenov - 21. Brent Lepistu, 65. Maksim Podholjuzin

Venemaa: Igor Baburin, Petr Ten, Ilja Zujev, Aleksei Nikitin, Andrei Semjonov, Aleksei Mirantšuk, Pavel Mogilevets, Roman Emeljanov, Dmitri Jefrimov (46. Georgi Nurov), Aleksandr Kozlov (67. Vadim Manzon), Konstantin Bazeljuk (46. Deniss Davjadov).

Eesti: Marko Meerits, Trevor Elhi, Aleksandr Kulinitš, Ilja Antonov, Nikita Baranov, Maksim Lipin (90.+1. Rauno Sappinen), Andreas Raudsepp, Artur Rättel (85. Joel Indermitte), Maksim Podholjuzin, Frank Liivak (80. Kevin Kauber), Brent Lepistu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles