Tartus nautis jooksmist ligi 2000 last

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sportivad lapsed
Sportivad lapsed Foto: Klubi Tartu Maraton

Täna Tartus Tähtvere Spordipargis toimunud 28. Tartu Jooksumaratoni lastejooksudel tundis liikumisest rõõmu rekordiliselt 1788 last.
 

TILLUjooksule startis 1315 väikest spordisõpra ja MINImaratonile 473 last.


Möödunud aastal osales lastejooksudel kokku 1244 noort sportlast.
 
28. Tartu Jooksumaratoni võistluste direktor Kunnar Karu rõõmustab kordaläinud kogu pere spordipäeva üle ja tänab ilmataati, kes väikeseid sportlasi soosis.
 
„Üha populaarsemaks muutuv eelregistreerumine lastesündmusele annab korraldajatele oluliselt paremad võimalused võistluseks valmistumiseks. Hea meel on, et jooksmine pakub rõõmu nii paljudele väikestele ja suurtele,“ kommenteerib Karu suurt stardituhinat.
 
Peale lastejookse siirdusid 4km Avatud Rajale 57 jooksjat ja kepikõndijat.
 
Kes lastest täna Tartusse jooksma ei jõudnud, saavad seda teha homme Otepää ja Elva lastejooksudel enne, kui emad ja isad pikemale distantsile lähevad.
 
28. Tartu Jooksumaratoni põhidistantsidele 23km ja 10km stardivad jooksjad ja kepikõndijad homme kell 11:00 Otepääl Tehvandi Spordikeskuse staadionil ja 12:00 Elvas Tartumaa Tervisespordikeskuses.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles