Portugali sangar Ronaldo: ma ei pea kellelegi midagi tõestama

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo vägev mäng aitas Portugali MMile
Cristiano Ronaldo vägev mäng aitas Portugali MMile Foto: SCANPIX

Kui Cristiano Ronaldol üldse on kriitikuid, siis vähemalt eile õhtul pani jalgpallur nende kõigi suud konkreetselt lukku. Portugali ründaja lõi MMi play-offis Rootsi vastu kolm väravat ning 3:2 võit kindlustas neile pääsu suvisele suurturniirile.

«Ma teadsin, et Portugal vajab mind. Ma ei pea kellelegi mitte midagi tõestama. Teen lihtsalt oma tööd ja annan vastuseid jalgpalliväljakul,» ütles Ronaldo pärast kohtumist. «Töötasin oma koondise nimel. Te peaksite õnnitlema meeskonda, mitte mind. Meil oli vahepeal raske, kuid just sellisel viisil parimad meeskonnad võidavadki.»

Kohtumine oli välja reklaamitud kui suur duell Ronaldo ja Zlatan Ibrahimovici vahel ning eile ei pidanud jalgpallifännid pettuma – mõlemad mehed näitasid oma parimat mängu, kuid üks neist pidi lihtsalt MMilt välja jääma. Ibrahimovici arvele jäid mõlemad Rootsi koondise tabamused. Kui arvestada sisse ka Ronaldo avamängu värav, siis sai Portugali staar oma Rootsi kolleegi üle kindla 4:2 võidu.

«Ma ei võistle Zlatani vastu. Ta on fantastiline mängija ja Rootsi suurim staar, kuid ma ei võistle eraldi temaga. Ma mängin lihtsalt oma meeskonna eest,» ütles Ronaldo.

Lisaks Portugalile tagasid Euroopa meeskondadest pääsu MMile veel Prantsusmaa, Horvaatia ja Kreeka.

Cristiano Ronaldo tipphetked kohgtumises Rootsiga:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles