Rüütli: neljapäeval kohtun Pohlakuga, aga ei tea, kas on arutamise ruumi

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise pikaaegne peatreener Tarmo Rüütli ei tea veel, kas jätkab samal ametikohal. Selgus peaks majja tulema selle nädala neljapäeval.

«Neljapäeva õhtul saame Pohlakuga (Aivar Pohlak, jalgpalliliidu president – toim) kokku ja siis räägime. Aga ma ei tea ju, kas tal on mingid otsused tehtud või on seal arutamise ruumi,» lausus Rüütli intervjuus ERRi spordiportaalile.

«Hollandi mängul oli juttu, et ollakse huvitatud, et jätkata, aga praegu on vaht üles löödud. Minul on selleks korraks tehtud, kui vaja, võib jätkata, aga kui ei ole vaja, siis teevad teised,» rääkis Rüütli pärast eilset 3:0 võitu Liechtensteini üle.

Eelmisel nädalal toimunud Eesti ja Aserbaidžaani maavõistlust käis vaatamas rootslane Magnus Pehrsson. Pohlak kinnitas, et tegemist on ühe võimaliku kandidaadiga koondise peatreeneri ametisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles