Zlatan sekundeerib ETV-le? Jalgpalli MMi polegi mõtet vaadata!

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Zlatan Ibrahimovic pärast kaotust Portugalile
Pettunud Zlatan Ibrahimovic pärast kaotust Portugalile Foto: SCANPIX

Teatavasti otsustas Eesti Rahvusringhääling äsja, et nemad järgmisel aastal jalgpalli MMi ei näita. Eile lohutas Rootsi jalgpallikoondise ründaja Zlatan Ibrahimovic eestlasi ning teatas, et MMil ei olegi midagi põnevat vaadata, kuna tema seal ei mängi.

Rootsi ja Ibrahimovic jäid MMi play-off'i korduskohtumises Portugali vastu alla tulemusega 2:3, kahe mängu kokkuvõttes said portugallased 4:2 võidu. «See oli ilmselt minu viimane võimalus MMile pääseda,» arutles Ibrahimovic pärast kohtumist. «Üks asi on aga kindel - MM ilma minuta ei vääri vaatamist ning seda pole mõtet hakata pikisilmi ootama. Soovin Portugalile õnne, sest mõlemad meeskonnad väärisid kohta MMil.»

Need eestlased, kes Zlataniga ei nõustu ja tahavad siiski MMile kaasa elada, peavad lootma, et mõni erakanal või Tallinna TV leiab 600 000 eurot, et MM meie televaatajateni tuua. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles