Video: Kubica oleks äärepealt rajajulgestaja surnuks sõitnud

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica oleks Suurbritannia rallil äärepealt rajatöötajale otsa sõitnud
Robert Kubica oleks Suurbritannia rallil äärepealt rajatöötajale otsa sõitnud Foto: Youtube

Endise vormelipiloodi Robert Kubica WRC-debüüt Suurbritannia rallil ebaõnnestus täielikult. Kaks avariid teinud mees ei olnud kaugel ka ühe rajajulgestaja surnuks sõitmisest, kuid õnneks suutis mees viimasel hetkel napilt auto eest minema hüpata.

Kõigepealt kihutas Kubica rajalt välja ralli avapäeval. Pärast paari üsna õnnestunud kiiruskatset leidis poolakas end pea alaspidi kraavist. Teisel päeval jätkas ta superralli süsteemis, kuid juba hommikul põrutas Kubica taas rajalt välja. Külg ees libises auto kollast vesti kandnud rajajulgestaja suunas, kuid mees suutis õnneks kiirelt reageerida ning masinal eest ära hüpata.

Rohkem Kubical rallit jätkata ei õnnestunud ning WRC2 maailmameistri debüüt kõige võimsamas masinaklassis sai õnnetu lõpu, mis rajatöötaja pääsemise valguses paistab nüüd pigem rõõmsas valguses.

Robert Kubica esimene avarii

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles