Viimsi proovib karikavõistlustel taas Kehrat üllatada

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Lepp.
Jüri Lepp. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti meeste käsipallikarikavõistlustel peetakse kaheosalised poolfinaalid, kus on vastamisi HC Kehra/Horizon Pulp&Paper –HC Viimsi/Tööriistamarket ja Viljandi HC – Põlva Serviti.

20.11. (kell 19.00) Kehra Spordihoone: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper –HC Viimsi/Tööriistamarket

24.11. (kell 18.00) Viimsi Keskkool: HC Viimsi/Tööriistamarket – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper

Samad meeskonnad kohtusid poolfinaalis ka mullu ning tookord väljus kaheosaliselt lahingust võitjana Viimsi/Tööriistamarket. Seda mäletab selgelt kehralaste peatreener Jüri Lepp. «Meil on see värskelt meeles ja nüüd peame edu nimel kohe võitlema hakkama. Hinnaalandust neile teha ei saa,» lausus Lepp. «Loodetavasti tuleb nendeks mängudeks tagasi Indrek Napsep, aga kui ääremängijatega on meil seis hea, siis tagaliiniga kokkuvõttes mitte. Ent omad probleemid on kindlasti kõigil, ka Viimsil. Kuna nende koosseis pidevalt muutub, siis kulub koostöö lihvimisele rohkem aega.»

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnonen ootab raskeid matše, pealegi vaevavad meeskonda mured. «Kindlasti tahavad nad meile eelmise aasta eest kätte maksta,» tõdes Pinnonen. «Praegusest jõudude vahekorrast räägib ilmekat keelt aga fakt, et neil on kuus, meil aga mitte ühtegi koondisemeest. Tähtis on kohe esimeses mängus ennast käima saada, et korduskohtumiseks mingid lootused säiliksid. Paraku ei saa me oma parimat rivistust kokku, sest erinevatel põhjustel jäävad duellist eemale Tarmo Ulla, Risto Sidok ja Priidik Neps.»

20.11. (kell 19.00) Viljandi Spordihoone: Viljandi HC – Põlva Serviti

22.11. (kell 18.00) Mesikäpa Hall: Põlva Serviti – Viljandi HC

Viljandi peatreener Marko Koks tunnistas, et neil loosiga ei vedanud. «Serviti on võimalikest kõige raskem vastane,» sõnas Koks. «Esimene mäng toimub Viljandis ja peame juba seal maksimumi võtma, sest Põlvas meil ilmselt kuigi suuri šansse pole. Peame ennast sajaprotsendiliselt häälestama ja positiivse poole pealt võib välja tuua selle, et eelmises meistrivõistluste voorus saime üle pika aja võidurõõmu maitsta, mis peaks emotsiooni tõstma. Serviti on aga tugev igas elemendis, eriti heas hoos on neil viimasel ajal väravavaht Eston Varusk.»

Serviti juhendaja Kalmer Musting loosiõnne üle ei kurda. «Viljandi pole tänavu olnud nii hea kui mullu, lisaks sellele ei pea me ette võtma pikka reisi Põhja-Eestisse,» rääkis Musting. «Vastast aga alahinnata ei tohi, pealegi on nad kodus alati südilt tegutsenud. Aga kui meil üks mäng välja ei tule, siis on korduskohtumiseks parandamisruumi. Meil on vahepeal read ka täienenud, sest pärast vigastuspausi peaksid eesseisvates kohtumistes kaasa tegema puurilukk Denis Lõokene ja Kristjan Muuga.»

Veerandfinaalid:

ViaCon/Kehra – Viljandi HC 53:62 (24:35, 29:27)

HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – Aruküla SK 70:51 (37:21, 33:30)

HC Viimsi/Tööriistamarket – Värska Originaal 69:59 (34:26, 35:33)

Põlva Serviti – SK Tapa 76:37 (41:19, 35:18)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles