Foto: McLaren sattus USA etapil kanepilipu tõttu skandaali

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McLareni meeskond, Sergio Perezi boksipeatus USA etapil.
McLareni meeskond, Sergio Perezi boksipeatus USA etapil. Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 meeskond sattus piinlikku olukorda, kui USA etapil müüdi nende fännitooteid letilt, mille kohal lehvis kanepilehega kaunistatud Mehhiko lipp.

Tegemist oli ametliku letiga ning kuna McLareni mehhiklasest sõitjat Sergio Perezi oli USAsse toetama sõitnud hulgaliselt fänne, tõmmati selle kohal vardasse ka Mehhiko lipp. Sobimatu plagu jäi siiski õige ruttu vaatajatele silma ning McLaren võttis selle kiirelt maha.

«Piinlik ja kahetsusväärne lugu,» ei hakanud tiimijuht Martin Whitmarsh toimunut salgama. «Nagu ilmselt isegi aimate, ei olnud lipu näol tegemist McLareni ametliku toodanguga. Leti eest hoolitses alltöövõtja, kelle leidsime agentuuri kaudu,» lausus Whitmarsh ESPNile. «Kuid viga on viga, see tekitas piinlikkust ja me eemaldasime antud toote, ehkki meie pole otseselt leti pidamisega seotud.»

Vaata kanepilehe kujutisega lippu SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles