Varrak: üks meie kõvemaid võite

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Liis Treimann

Kalev/Cramo alistas 75:72 türklaste Banviti ning avas Eurocupi sarjas võiduarve. Peatreener Alar Varraku sõnul oli edu võtmeks ärakukkumiste vältimine ja meeskondlik mäng.

«Keegi ei kukkunud ansamblist välja ja Taneli (Sokk-toim) indivudaalne sooritus oli just see, mida vajasime. Edu tõi võistkondlik mäng,» sõnas peatreener Alar Varrak. «Üks halb moment oli neljandal veerandajal, aga peatreenerina pole aega selle pärast eriti närveerida.»

«See võit on kõva sõna, üks kõvemaid võite kindlasti. Olen seda varemgi öelnud, et suudame tugevate vastastega mängida küll. Pärast võitu kõlavad mu sõnad vist ka usutavamalt. Selliste tähtede nagu Earl Rowland ja Sammy Mejia vastu on raske, aga saime teised kinni,» lisas ta.

Varrak kiitis ka hea mängu teinud Indrek Kajupanka, kes oli väljakul 24 minutit ja tõi 8 punkti. «Olen temast alati lugu pidanud, selles mõttes polnud tema hea mäng üllatus. Ta on meil Eestis ainuke number kolm, kes vastab oma pikkuse ja jõu näitajatega Euroopa tasemele, kuigi eks temalgi on omad miinusd. Aga ta teeb nende kallal tööd,» sõnas Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles