Piinlik lugu: Tammeka ei saa jälle olulist mängu Tartus mängida

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamme staadion.
Tamme staadion. Foto: Margus Ansu

Tartu Tammeka ja Rakvere Tarva vahel toimuv Eesti jalgpalli meistriliiga teist üleminekumängu ei ole võimalik laupäeval Tartus Tamme staadionil pidada.

«Tamme staadioni haldaja SA Tartu Sport andis täna lõpliku hinnangu ja kinnituse, et Tamme staadioni peaväljak ei ole laupäeval meistriliiga üleminekumänguks Rakvere Tarvasega mängukõlblik. Läbirääkimised uue mängupaiga leidmiseks on käimas,» teatas Tammeka oma Facebooki lehel.

Tartu meeskond alistas Tarva avakohtumises 2:1. Oma kodustaadionil pole aga meeskond saanud mängida juba kahes viimases mängus, sest meistriliiga hooaja viimases voorus võõrustati Nõmme Kaljut Elvas ning enne seda kohtuti FC Kuressaarega hoopis Tallinnas Sportland Arenal.

Meisriliiga nõuetele vastav kunstmuruväljak paraku Tartus puudub, sedapuhku ei ole võimalik mängida ka Elvas ning sobiva mängupaiga otsingud jätkuvad. Kohtumine peaks toimuma laupäeval kell 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles