TTÜ alistas karikavõistlustel kindlalt Selveri

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: Margus Ansu

Võrkpalli Eesti meeste karikavõistluste veerandfinaalseeria avamängus alistas TTÜ meeskond tulemusega 3:1 (23, 17, -20, 18) Tallinna Selveri ning astus sellega suure sammu poolfinaali jõudmise suunas, kirjutab volley.ee.

27. novembril peetavas kordusmängus on TTÜ eesmärgiks võita vähemalt kaks geimi või 0:3 / 1:3 kaotuse korral näidata paremust kuldses geimis.

Esimene karika poolfinalist selgub esiliiga meeskondade omavahelises võitluses - TTÜ/Kiili ja Paide/Türi/Väätsa on vastamisi selle nädala neljapäeval ja laupäeval. BIGBANK Tartu ja Pärnu Võrkpalliklubi selgitavad edasipääseja pühapäeval, avamängu selles seerias võitis Tartu tulemusega 3:0.

27. novembril selgub ka TTÜ - Selver Tallinn paari võitja poolfinaali vastane, kui teistkordselt kohtuvad Rakvere ja Danpower Võru/Noortekoondis, selle paari avamängus oli võidukas Rakvere. Karikavõistluste poolfinaalid mängitakse Kuressaares 14. detsembril ning finaal samas paigas 15. detsembril.

Tänases kohtumises oli TTÜ parem eelkõige rünnakul (42% vs 37%), samuti tehti vähem omavigu (servivead 7-16 ja rünnakuvead 9-11). TTÜ meeskonnas säras temporündaja Siim Ennemuist, kes tõi 14 punkti ja jäi 13-ga plussi (sh 7 blokki), Mart Tiisaar oli 16 silmaga meeskonna resultatiivseim. Selveri meeskonna parimad olidHindrek Pulk (21 punkti, +10) ja Martti Rosenblatt (16 punkti, +9).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles