Segadus Lakersis: peatreener ei luba mänguvalmis Kobe Bryantil naasta

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant.
Kobe Bryant. Foto: SCANPIX

Los Angeles Lakersi korvpallimeeskonna superstaar Kobe Bryant on enda sõnul lõpuks valmis naasma palliplatsile, ent see idee ei meeldi mehe peatreenerile Mike D'Antonile, kes tahab Bryanti naasmist veidike edasi lükata.

35-aastane Bryant tegi oma viimase mängu NBAs käesoleva aasta aprillis, kui vigastas Golden State Warriorsi vastu mängides oma Achilleuse kõõlust ja pidi käima operatsioonil. Lakersi staari tagasitulekukut on oodatud pikisilmi ning lõpuks on Bryant enda sõnul selleks valmis. Kui ajakirjanikud uurisid Bryantilt, kas ta on naasmiseks saanud teha piisavalt pallitreeninguid, oli Lakersi tugitala vastus kindel: «Jah, jah, olen.»

Lakersi poolehoidjatele on Bryanti naasmine heaks uudiseks, sest klubi on seni kirja saanud viis võitu ja seitse kaotust, aga meeskonna peatreener Mike D'Antoni ei taha Bryanti tagasitulekuga liigselt kiirustada. «Tahan olla pisut ettevaatlik,» ütles D'Antoni. «Miski pole võimatu, aga jah, see üllataks mind,» andis Lakersi loots mõista, et tõenäoliselt ta Kobe'it lähimates mängudes siiski ei kasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles