Bayern jäi tähtsa liigamängu eel veel ühest tähtmängijast ilma

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery.
Franck Ribery. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi üks tugitala Franck Ribery peab vigastuse tõttu vahele jätma sel nädalavahetusel Saksamaa kõrgliigas peetava liigaliidrite kohtumise Dortmundi Borussiaga.

Ribery vigastas oma roideid Prantsusmaa koondise 3:0 võiduga lõppenud korduskohtumises Ukrainaga. Kuigi prantslased kindlustasid dramaatilise võiduga pääsu järgmise aasta jalgpalli MMile, ei olnud mängujärgne olukord sugugi nii rõõmus Riberyle, kes ei saa kaasa teha eelmise aasta Meistrite liiga finalistide omavahelises mängus. Kui Müncheni meeskonnal on tabelis koos 32 punkti, siis Dortmund on vaid nelja punkti kaugusel.

«Loomulikult on see tõsine löök,» kommenteeris Ribery oma vigastuspausi. «Oleksin hea meelega tahtnud sellest suurest matšist Dortmundi vastu osa võtta, aga olen veendunud, et meeskond saab hakkama ka ilma minuta,» lisas prantslane.

Lisaks Riberyle peab Müncheni klubi hakkama saama ka Bastian Schweinsteigeri, Xherdan Shaqiri ja Claudio Pizarrota.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles