Tarmo Rüütli: igasuguse loogika järgi peaks uus peatreener olema Martin Reim

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli.
Tarmo Rüütli. Foto: Mihkel Maripuu

Peaaegu kuue aasta pikkuse ametiaja järel Eesti jalgpallikoondise tüüri juurest lahkuv Tarmo Rüütli näeks oma järglasena hea meelega eestlast ning ei teinud ka saladust, keda täpselt silmas peab.

«Igasuguse loogika, kogemuse ja isikuomaduste järgi peaks see olema Martin Reim,» viitas ta praegu Eesti noortekoondist juhendavale ja enne seda kolm aastat FC Flora peatreeneri ametis olnud mehele.

Koondise eesotsas oldud aastaid jääb Rüütli meenutama positiivses võtmes. «Tegime koondisega, mida suutsime. Polnud jamasid ega tülisid, keegi ei rikkunud distsipliini. Ja Eesti puhul pead ikka olema valmis, et edu on ehk vähem kui mõrusid pille. Aga oli ilus aeg!» kinnitas ta.

Ka jalgpalliliidu president Aivar Pohlak kinnitas, et alaliit on Rüütlile tehtud töö eest ülimalt tänulik. «Tarmo poolt juurutatud palli valdav mängustiil on jõudnud meie noortekoondiste filosoofiasse ja kindlasti jätkab selliselt ka meeste koondis. Otsustasime Tarmot tunnustada alaliidu kõrgeima autasu ehk kuldmärgiga, mille anname talle üle sel pühapäeval toimuval Jalgpalligalal,» lausus Pohlak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles