Zlatan: plaksutasin Ronaldole? Mitte mingil juhul!

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (vasakul) ja Cristiano Ronaldo pärast kohtumist kätt surumas
Zlatan Ibrahimovic (vasakul) ja Cristiano Ronaldo pärast kohtumist kätt surumas Foto: SCANPIX

Portugali ja Rootsi vaheline jalgpalli MMi play-off pakkus hulgaliselt vaatemängu ja kõneainet. Kahe mängu peale lõi Cristiano Ronaldo neli väravat, Zlatan Ibrahimovic kaks. Teenitult sõidab MMile Portugal, teenimatult jääb MMilt eemale Ibrahimovic.

Korduskohtumises jäi ühe Ronaldo värava puhul paljudele mulje, et suure egoistina tuntud Ibrahimovic aplodeeris oma konkurendile, kuid hilisemas intervjuus kinnitas rootslane, et nii ei juhtunud. «Plaksutasin Ronaldole? Mitte mingil juhul! Ma lihtsalt proovisin oma meeskonnakaaslasi ergutada. Lõin käsi kokku, et neid motiveerida. Jalgpallis on oluline mitte alla anda ja võidelda lõpuvileni, sest ootamatusi võib alati juhtuda,» rääkis Ibrahimovic.

Lisaks kritiseeris ründaja oma meeskonnakaaslasi, kes Ronaldole liiga palju ruumi jätsid. «Ilmselgelt on tegu väga hea mängijaga, kuid andsime talle liiga palju ruumi. Kiiretel vasturünnakutel ei ole talle vastast. See mäng näitas Ronaldo kõige paremaid omadusi. Kas ta on maailma parim jalgpallur? Saan ainult öelda, et ta lõi ühe värava rohkem kui mina,» arutles rootslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles