48-aastane Lewis Klitškodest: ühe sõin hommikusöögiks, lõunasöök on ootel

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennox Lewis kavatseb taas poksiringi astuda?
Lennox Lewis kavatseb taas poksiringi astuda? Foto: SCANPIX

Poksimaailma legend Lennox Lewis arvab, et on 48-aastaselt veel piisavalt heas vormis, et astuda varstu ukrainlasele Vladimir Klitškole. Enesekindel britt rääkis Saksamaa meediale, et suudab igal juhul Klitško nokauteerida.

«Kas ma suudan ta alistada? Jah. Olen kunagi öelnud, et ühe söön ma hommikusöögiks, teise aga lõunasöögiks. Hommikueine on mul juba tehtud,» selgitas ta. Lewis vihjas 2003. aasta matšile, kui ta alistas Vladimiri vanema venna Vitali tenhilise nokaudiga.

Lewis rääkis veel, et ootab vendade omavahelist võitlust. «Kui mu vend oleks poksija, siis ma ei tea, kuidas käituksin. Tennises ja jalgpallis võivad vennad rahulikult üksteisega mõõtu võtta, kuid poksis on asi keerulisem,» arutles ta. «Kui aga soovid saada maailma parimaks, siis peab ka venna vastu ringi astuma.» Vennad Klitškod on korduvalt kinnitanud, et üksteise vastu nad ei võistle.

Lewis lõpetas profikarjääri 2004. aastal, kui ta oli järgemööda alistanud Mike Tysoni ja Vitali Klitško.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles