Eesti ja Armeenia olümpiakomitee presidendid allkirjastasid koostööleppe

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gagil Tsarukyan (vasakul) ja Neinar Seli
Gagil Tsarukyan (vasakul) ja Neinar Seli Foto: EOK

Eesti Olümpiakomitee (EOK) president Neinar Seli allkirjastas Armeenia Olümpiakomitee presidendi Gagil Tsarukyaniga koostööleppe, mille raames aitab Eesti Armeenia sportlasi treeninglaagrite korraldamisel ja vastupidi.

Koostöölepe hõlmab ka kogemuste vahetamist treeningmetoodikas, spordimeditsiinis ja dopinguvastases võitluses. Sellel aastal on taoline leping sõlmitud ka Leedu Olümpiakomiteega.

Roomas Euroopa Olümpiakomitee 42. aastakoosolekul viibiva Seli sõnul on sellised koostöölepped väga olulised: «Konkreetselt Armeenia puhul saame seeläbi luua sportlastele võimalusi soojemas kliimas ja mäestikutingimustes treenida. Armeenias on heal tasemel spordibaasid, kus tippvõistlusteks valmistuda.»

«Ma usun siiralt, et see leping ei ole ainult formaalne paber, vaid sellele järgnevad tegevused, mis on kasulikud nii meie kui ka Armeenia sportlastele,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles