Rooba ja Liiviku koduklubi korraldab Eesti-teemalise mängu

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rooba ja Siim Liivik.
Robert Rooba ja Siim Liivik. Foto: Espoo Bluesi Facebooki leht

Eesti hokimeeste Robert Rooba ja Siim Liiviku koduklubi Soome Espoo Blues tunnustab eestlaste kasvavat hokikultuuri Eesti-teemalise mänguga, kuhu on Eesti kodanikele tasuta sissepääs. Mäng toimub teisipäeval, 10. detsembril Barona Areenal.

Eesti-teemalises mängus kohtub Espoo Blues Liiga valitseva meistri Pori Ässätiga. Mängus on lisaks soomekeelsele ka eestikeelne mänguinfo kuulutamine, eestikeelne mänguprogramm ja mängueelne reklaam. Müügis on Rooba ja Liiviku suveniirtooted ja mõlema mängijaga saab kohtuda mängu järel jäähalli (Areena) Sports Pub restoranis.

Liivik on innustunud Ässäti mängu teemast. «Eesti on riik, kus olen sündinud ja mis tähendab mulle väga palju – mu oma juured on seal ja mu sugulased elavad samas. Super lugu on teha selline mäng ja loodetavasti tuleb palju eestlasi kohale!» rääkis Liivik.

Eesti Jäähokiliidu president Jaan Mölder ütles samuti, et tegemist on huvitava ettevõtmisega, mis võiks tulevikku vaadates vilja kanda. «Liivik ja Rooba on Eesti hokipoiste suured eeskujud. Nad annavad noortele mängumeestele indu õhtust õhtusse oma tegudega Liigas. Ning Espoo Blues on kindlasti sel aastal enim tähelepanu saav hokiklubi Eestis! Selline tunnustus Soome klubi poolt meie hokimeestele on liigutav ja inspireeriv üheaegselt. Loodame, et see mäng sütitab hokitulukese nii mõnegi tulevase hokipoisi rinnas,» avaldas Mölder lootust.

Espoo Bluesi reklaamijuht Jason Nikkinen kinnitas, et loodetavasti suurendab Eesti-teemaline mäng kohalike eestlaste hubi klubi tegemiste vastu. «Liiviku ja Rooba ideest alanud ning Eesti Jäähokiliiiduga koostöös sündiv ajaloo esimene Eesti teemamäng toob publikule kindlasti palju uut ja huvitavat. Eesmärk on innustada Soomes elavaid eestlasi külastama Bluesi mänge tihedaminigi,» rääkis Nikkinen.

Espoo Bluesi meeskonda kuuluv Rooba on Eesti noortekoondiste kapten ja üks meestekoondise liidreid. Liivik on sündinud samuti Eestis ja nii Soome kui Eesti kodanik. Peale nende on Espoo Bluesi noorteklubides veel kaks Eesti noormängijat.

Espoo Bluesi ja Pori Ässäti kohtumine toimub Barona Areenal teisipäeval 10. detsembril 2013 kell 18:30. Piletid on saadaval eelmüügist Lippupalvelust. Mängule saab tasuta pileteid Barona Areenal piletimüügipunktist kella 12:00 alates, esitades kas Eesti passi või isikutunnistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles