Foto: Lotus noris taas Twitteri kaudu Räikköneni kallal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen (paremal).
Kimi Räikkönen (paremal). Foto: SCANPIX

Lotuse vormel-1 meeskond teritas taas sotsiaalmeedia kaudu keelt tiimist hooaja lõppedes lahkuva Kimi Räikköneni kallal.

Sel nädalavahetusel Brasiilias toimuva etapi eel korraldas Lotus Twitteri abiga oma fännidele Interlagose ringrajal väikese pildituuri, mahutades teiste vahele ka foto, kus on näha suurt São Paulo kirja kandvad rajapiirded. «Igaks juhuks, kui mõni sõitja peaks unustama, kus ta on. Ei suuda küll ette kujutada, kes võiks siin ära eksida…» kirjutati pildi alla ning lisati hashtag #KimiNav.

Vaata fotot siit!

Räikkönen korraldas eelmisel aastal Brasiilias lõbusa vahejuhtumi, kui üritas pärast rajalt väljasõitu sinna tagasi pääseda ümbersõidutee kaudu, avastas aga enda ees suletud värava ning pidi seetõttu auto ümber pöörama.

Palgavaidluste tõttu Lotusega pehmelt öeldes jäistes suhetes oleva Räikköneni üle on meeskond varem ironiseerinud Twitterisse postitatud pildiga sugu jätkavatest küülikutest ning Facebooki lisatud fotoga häbelikust jääkarust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles