Pussitada saanud Wolfsburgi väravavaht kaotas palju verd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wolfsburgi väravavaht Andre Lenz.
Wolfsburgi väravavaht Andre Lenz. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalliklubi Wolfsburg avaldas, et laupäeva öösel tekkis ühes ööklubis tüli, mille käigus pussitati nende 36-aastast väravavahti Andre Lenzi.

Väravavaht sai tõsiselt viga ning ta toimetati haiglasse, kus ta viidi koheselt operatsioonile, vahendab ESPN.

Kogu Wolfsburgi meeskond oli laupäeval ööklubis, tähistamas Saksamaa meistriliiga hooaja lõppu.

Wolfsburgi klubi esindajate sõnul olid Lenzil seljas torkehaavad ning ta kaotas seetõttu palju verd, aga tema elu ei ole enam ohus. Vahejuhtumis sai kergemaid vigastusi veel kolm inimest, aga keegi neist polnud Wolfsburgiga seotud.

«Meil on väga kahju, et selline asi juhtus,» sõnas Wolfsburgi tegevdirektor Dieter Hoeness. «Meil pole veel täpset informatsiooni, mis juhtus, peame ootama, kuni politsei on uurimise lõpetanud.»

«Kui kuulsime, et Andre Lenz on tõsiselt vigastatud, olime šokis,» jätkas Hoeness. «Andre on meie meeskonnas väga austatud inimene, meil on hea meel, et nii tema kui ka ülejäänud kolm vigastada saanud inimesed on terved. Sellel võinuks olla hoopis kurvem lõpp.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles