Dortmundi naasev Götze vajab mänguks kõrvatroppe

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Götze lahkumine oli Dortmundi Borussia jaoks karm löök. Mõned tulihingelised poolehopidjad panid oma endise lemmiku särgi lausa põlema
Mario Götze lahkumine oli Dortmundi Borussia jaoks karm löök. Mõned tulihingelised poolehopidjad panid oma endise lemmiku särgi lausa põlema Foto: Ekraanitõmmis videost

Täna kell 19.30 lähevad Saksamaa jalgpalli kõrgliigas vastamisi Dortmundi Borussia ja Müncheni Bayern. Esimest korda pärast skandaalset klubivahetust tuleb Dortmundi fännide ette nende endine lemmik Mario Götze, kes vastuolulisel moel suvel Bayerniga liitus.

Suurte kogemustega endine tippväravavaht Jens Lehmann soovitas Götzel kasutada kõrvatroppe, sest Dortmundi staadioni täismaja vilistab mehe ilmselt kogu südamest välja.

«Soovitan tal kasutada kõrvatroppe. Lõunatribüünil olevad fännid vilistavad ta armutult välja,» rääkis endine Dortmundi väravavaht. Lisaks soovitas ta 21-aastasel noormehel hoiduda nurgalöökide andmisest ja audivisetest.

Lehmann valas veel õli tulle kui teatas, et Bayerni staar Franck Ribery ei vääri maailma parima jalgpalluri auhinda. «Cristiano Ronaldo peaks selle võitma. Ta väärib seda,» sõnas Lehmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles