Liverpooli derby pakkus haarava kuueväravalise thrilleri

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez keerutas karistuslöögi ümber Evertoni müüri värava alumisse nurka
Luis Suarez keerutas karistuslöögi ümber Evertoni müüri värava alumisse nurka Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas läksid Merseyside’i nime kandvas derbys vastamisi Everton ja Liverpool. Igipõlised rivaalid leppisid tõelises põnevusmängus 3:3 viigiga.

Väravaid hakati lööma juba mängu algfaasis, kui Philippe Coutinho viiendal minutil Liverpooli juhtima viis ning Kevin Mirallas kolm minutit hiljem viigistas. 19. minutil läks Liverpool omakorda Luis Suarezi imelisest karistuslöögist juhtima. Poolajale mindigi külaliste 2:1 juhtseisul.

Teisel poolajal algas aga Romelu Lukaku sõu, kelle 72. ja 82. minuti väravad Evertoni omakorda juhtima viisid. Viimane sõna jäi aga Daniel Sturridge’ile, kes kohtumise eelviimasel minutil lõppskoori sepistas.

Liigatabelis püsib Liverpool 24 punktiga endiselt teisel kohal. Mängu vähem pidanud Arsenal edestab neid punktiga. Everton tõusis 21 punktiga hetkel aga viiendaks. 12 vooru järel on Everton saanud kirja kõigest ühe kaotuse, kuid liiga palju viike (6) ei luba hetkel kõrgema koha eest võidelda. Kõigest ühe kaotusega jätkab endiselt ka selle hooaja suurüllataja Southampton, kes täna läheb vastamisi Arsenaliga.


Everton vs Liverpool 3:3 GOALS HIGHLIGHTS
by footballdaily2
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles