Tallinna Ülikool sai Lätis suure võidu, AmEst Rapla kaotuse

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Püü
Birgit Püü Foto: basket.ee/Argo Luigas

Nordea ühisliigas olid täna võistlustules kaks Eesti klubi – Tallinna Ülikool ja AmEst Rapla külastasid lõunanaabreid.

Tallinna Ülikool alistas 79:45 Riia TTT juuniorid. Eesti klubi resultatiivseim oli taas Pirgit Püü, kelle arvele jäi 25 punkti ja 5 korvisöötu. Kerttu Jallai lisas 19 punkti ja 9 lauapalli, Oksana Miil 15 silma ja 6 söötu ning Janett Perv 10 punkti ja 11 lauapalli. Riia TTT juunioride ridades jõudis ainsana kahekohalise punktiskoorini 14 silma visanud Elina Berzina.

Tallinna Ülikool on ühisliigas seni saanud viis võidu ja kolm kaotust.

AmEst Rapla pidi aga 39:98 alla vanduma Läti Ülikoolile. Kerli Haas tõi Rapla kasuks 14 punkti ja Kaia Kosk lisas 11 silma. Eva Pavlovska oli 21 punktiga võitjate edukaim.

Liigatabelis on Raplal üks võit ja kaheksa kaotust.

Pühapäeval mängib Tartu Ülikooli naiskond Vega 1/Liepajaga kell 12.00 Liepajas. Audentese SG/Noortekoondise vastaseks on RSU/Merks. Mäng algab kell 15.00 Riias. Riia TTT juunioritega läheb kell 16.00 vastamisi AmEst Rapla. Tallinna Ülikool sõidab Cesisesse ja mängib samuti kell 16.00 ühisliiga tiitlikaitsja SK Cesisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles