Balotelli eksis taas penaltil ja Milan kaotas punkte

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalli kõrgliiga eilsed kohtumised pakkusid palju kõneainet: Milani probleemid jätkuvad ja halvas vormis Mario Balotelli ei suuda neid mudast päästa ning Napoli sai teise järjestikuse kaotuse.

Milan oli enne kodumängu Genoaga neli mängu võiduta, kuid kui Kaka nad 4. minutil tugeva alguse järel juhtima viis, tundus, et eelmisel kahel hooajal napilt väljalangemisest pääsenud Genoa ei suuda väljakuperemeestele mitte mingisugust vastupanu osutada, vahendas Soccernet.ee.

Ometi olid juba neli minutit hiljem tablool viiginumbrid, sest Genoa teenis penalti, mille realiseeris edukalt endine Milani ründaja Alberto Gilardino, kes pidi suure osa kohtumisest Genoa eesliini üksi vedama.

Tervet mängu domineerinud Milan sai poolaja keskel uue võimaluse juhtima asuda, kui Mario Balotelli värava ees maha võeti ja kohtunik lisaks penalti määramisele Genoa kaitsjale Thomas Manfredinile punase kaardi andis.

Kuni selle hooaja alguseni eksimatult penalteid realiseerinud Balotelli on aga pärast mängu Napoliga, kus Pepe Reina ta ürituse tõrjus, oma enesekindluse kaotanud ja nii sai ta paari kuu jooksul kirja juba teise eksimuse, sest nooruke Mattia Perin suutis end löögile ette visata.

Kohtumine lõppes 1:1 viigiga, ent Milan kaotas taas väärtuslikke punkte: Itaalia liigat juhib 32 punktiga Roma, Milan on 14 punktiga 11. tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles