Balotelli ennustus: see on lõpp

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

AC Milani jalgpalliklubi ründeäss Mario Balotelli kirjutas pärast eilset Itaalia liiga mängu Twitterisse palju kõmu tekitanud postituse, milles kuulutas justkui millegi lõppu.

Balotelli ja Milan mängisid eile 1:1 viiki Genoa klubiga, kuigi varasemalt heal penaltilöömise soonel olnud Balotellil oli võimalus meeskond 11 meetri karistuslöögist juhtima viia. Kuulus itaallane ei suutnud aga võimalust ära realiseerida ja nii tuli Milanil leppida viigiga.

Pärast mängu avaldas Balotelli oma tundeid Twitteris. «See on lõpp,» seisis Balotelli postituses. Kuus tundi hiljem postitas itaallane veel teisegi teadaande: «Edasi, Milan, ükskõik kuidas ning alati.»

Itaalia ajaleht The Gazzetta dello Sport spekuleeris esimese postituse järel, et Balotelli võib olla jaanuaris klubist lahkumas. Balotelli ise pole täpsustanud, mida ta Twitterisse pandud sõnumiga öelda tahtis.

Milan on Itaalia liigas alles 11. tabelireal, liiga liidriks on Roma meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles