Manchester United andis viimasel hetkel võidu käest

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney (paremal) meeskonnakaaslastega väravat tähistamas.
Wayne Rooney (paremal) meeskonnakaaslastega väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas peeti täna kaks mängu, millest ühes pidi tiitlikaitsja Manchester United leppima viigipunktiga, kui tulemusega 2:2 lõppes kohtumine Cardiff Cityga.

Eelmise aasta meister ManU läks kohtumist juhtima 15. minutil, kui jala sai valgeks seitse minutit varem punasest kaardist pääsenud Wayne Rooney. 33. minutil viigistas Cardiff Frazier Campbelli väravast, ent Evra seadis peagi jalule 2:1 eduseisu ManU poolt vaadatuna. Kodumeeskond Cardiff suutis mängu enda jaoks viimasel hetkel siiski päästa, kui 92. minutil lõi 2:2 viigiseisuks Bo-Kyung Kim.

Tänase mängu viik tähendas ManU jaoks seda, et kaotsi läksid vajalikud punktid, mis oleksid aidanud tiitlikaitsjal tõusta ülespoole. Praegusel hetkel paikneb ManU kuuendal kohal, tänane vastane Cardiff on 15. tabelireal. Liigat juhib Arsenal.

Tänases teises mängus purustas Manchester City 6:0 Tottenham Hotspuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles