Sümboolsesse koosseisu mahtus neli florakat

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora peatreener Martin Reim.
FC Flora peatreener Martin Reim. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallimeistrivõistluste viimase vooru sümboolsesse koosseisu mahtusid neli FC Flora meeskonna liiget.

Valituteks osutusid Nikolai Mašitšev, Aleksei Jahhimovitš, Alo Dupikov ja peatreener Martin Reim.

Levadiat esindavad Deniss Malov ja kaitsja Taijo Teniste. Narva Transi mängijatest valiti välja Maksim Bazjukin, kellele lisaks kuulub valikusse ka kaitsja Tomas Rimas.

Sümboolsesse koosseisu kuuluvad ka JK Sillamäe Kalevi Sergei Vihrov, Kohtla-Järve Lootuse Vassili Kulik ja kaitsja Aleksandr Zahharenkov ning Nõmme Kalju Kert Kütt.

Meistriliiga sümboolne koosseis koosneb väravavahist, neljast kaitsemängijast, neljast poolkaitsjast, kahest ründajast ja peatreenerist. Sümboolne koosseis koostatakse esmajoones vooru telemängu põhjal, kuid valikusse pääsevad ka igal mängul kohtumise parimaks mängijaks valitud pallurid.

Mängijate positsioon sümboolses koosseisus võib olla erinev vastavas voorus oma koduklubi eest mängitud positsioonist.

Meistriliiga XI vooru sümboolne koosseis:

Väravavaht: Kert Kütt (Nõmme JK Kalju).

Kaitsjad: Taijo Teniste (Tallinna FC Levadia), Aleksei Jahhimovitš (Tallinna FC Flora), Tomas Rimas (Narva JK Trans), Aleksandr Zahharenkov (Kohtla-Järve FC Lootus).

Poolkaitsjad: Nikolai Mašitšev (Tallinna FC Flora), Maksim Bazjukin (Narva JK Trans), Sergei Vihrov (JK Sillamäe Kalev), Deniss Malov (Tallinna FC Levadia).

Ründajad: Vassili Kulik (Kohtla-Järve FC Lootus), Alo Dupikov (Tallinna FC Flora).

Peatreener: Martin Reim (Tallinna FC Flora).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles