Video: vastast jalaga löönud Rooney pääses eemaldamisest

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney saab mängus Cardiffiga kollase kaardi, mis võinuks vabalt olla punane.
Wayne Rooney saab mängus Cardiffiga kollase kaardi, mis võinuks vabalt olla punane. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney sai eilses kohtumises Cardiff City vastu hakkama rumala teoga, kui lõi jalaga vastast Jordon Mutchi.

Rooney sai oma käitumise eest 8. minutil ka kollase hoiatuskaardi, kuid videokordused näitavad, et kohtunik Neil Swarbrick võinuks Inglismaa koondise ründaja ka vabalt platsilt minema saata. Ründajale ei meeldinud aga viis, kuidas mängu kommeneerinud Martin Tyler ja telekanali Sky Sports stuudios olukorda analüüsinud Graeme Souness juhtunut kirjeldasid, ning Rooney andis oma pahameelest kohe ka Twitteri vahendusel teada.

«Vaatasin mängu ja olen nõus, et tegin halva liigutuse, ent kohtunik reageeris sellele. Martin Tyler aga ülejäänud mängu jooksul muust ei rääkinudki. Siis lüüakse kedagi näkku, kuid selle kohta ei öelnud ta sõnagi,» pahandas Rooney Tyleriga.

Ründajale jäi ette ka Souness, kes leidis, et kui kohtunik viga nägi, pidanuks ta kindlasti andma punase kaardi. Lisaks süüdistas Souness Rooneyt liigses agressiivsuses. «Kohtunik nägi olukorda hästi ja see oli punane kaart, pole kahtlustki. Ma ei kujuta ette, mida Wayne mõtles. Aga teame kõik, et ta on tulipäine. See liigutus tuleb puhtalt frustratsioonist.»

«Souness ütleb, et kui mängija teist lööb, peaks ta punase saama. Siis annab Medel vasakhaagi ja Souness ütleb, et ta tegi oma töö ära. Hahaa, suurepärane,» ironiseeris Rooney seepeale.

Vaata liikuvat pilti Rooney jalahoobist siit.

Medeli rusikahoopi näeb allolevast videost. Järgnenud olukorrast lõi Cardiff 2:2 viigivärava.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles