Hülkenberg ja Perez sõidavad uuel hooajal samas meeskonnas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Hülkenberg naaseb tõenäoliselt Force Indiasse, kus ta sõitis ka 2012. aastal.
Nico Hülkenberg naaseb tõenäoliselt Force Indiasse, kus ta sõitis ka 2012. aastal. Foto: SCANPIX

Saksa usaldusväärse spordilehe Sport Bild teatel on Force India vormel-1 meeskond sõlminud uueks hooajaks lepingu Nico Hülkenbergi ja Segio Pereziga.

Sport Bildi väitel kirjutas Hülkenberg lepingule alla nädalavahetusel peetud Brasiilia etapil. Tänavu Sauberis sõitnud sakslane esindas Force India värve ka 2012. aastal, kuid lahkus sealt rahaprobleemide tõttu. Tänavu sattus finantskitsikusse aga hoopis Sauber.

Tänavu Force Indias võistlenud Adrian Sutil on aga liikumas vastupidises suunas ehk Sauberisse, võttes kaasa elektroonikafirma Medion sponsorrahad, mis Sauberile marjaks ära kuluvad. Tema asemel saab koha Force Indias Sergio Perez, kes on sunnitud lahkuma McLarenist.

McLareni tiimipealiku Martin Whitmarshi sõnul on Perezi liitumine samuti kindel. Mehhiklase noore Kevin Magnusseni vastu vahetanud McLaren täitis Whitmarshi sõnutsi sellega ka lubaduse otsida Perezile uus tasemel tööandja. Samuti võtab Force India kahtlemata hea meelega vastu hinnanguliselt 15 miljonit eurot sponsorraha, mille Telmexi toetust nautiv mehhiklane endaga kaasa toob.

Kõik see tähendab, et tänavu Force Indias sõitnud šotlane Paul di Resta jääb ilmselt töötuks. Lotuses täidab Kimi Räikkönenist vabaks jäänud sõitjakoha tõenäoliselt Pastor Maldonado, kellel on samuti ette näidata kopsakas sponsortoetus. Lahtine on veel ka Sauberi teise sõitja koht, kuid võimalus, et di Resta võiks seal asendada Esteban Gutierrezt, pole samuti kuigi suured.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles