Kuulus CSKA sai Eesti klubidelt lüüa

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marten Maide (viskel).
Marten Maide (viskel). Foto: Egon Tintse

Korvpalli Euroopa noorteliiga (EYBL) U14 vanuseklassi Tallinnas toimunud etapi võitis võõrustaja Kalev/Viasat. Keila Korvpallikool leppis kaheksa meeskonna hulgas 4. kohaga. Seejuures said mõlemad Eesti klubid jagu Venemaa korvpalli lipulaeva Moskva CSKA järelkasvust.

Kalev/Viasat oli ainus meeskond, kes läbis Tallinna etapi puhaste paberitega. CSKA alistati 47:32, Minski Tsmoki 65:54, BC Kiev 66:56, Jekaterinburg 60:33 ning Keila 62:49.

Keila pidi lisaks Kalevilt saadud kaotusele leppima allajäämisega ka BC Kievi vastu 74:81. Kahe kaotuse kõrvale saadi aga kolm võitu. Minski Tsmoki alistati 78:46, CSKA 57:48 ning Jekaterinburg 66:36.

Turniiri parimaks mängijaks nimetati Kalevi liider Marten Maide. Tähtede viisikusse mahtusid ka kalevlane Mark Andreas Jaakson ja Keila meeskonnas mängiv Kevin Sepik.  

U14 liiga esimeses grupis, kuhu kuulub 16 meeskonda, juhib viie vooru järel Kalev täisedu 5 võiduga. Keila jagab 3 võidu ja 2 kaotusega 6.-8. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles