Mandri kukkus Girol teist etappi järjest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri
Rene Mandri Foto: Ag2r

Jalgratturite mitmepäevasõidu Giro d´Italia täna sõidetud kolmanda etapi marsruudil Amsterdam-Middelburg võitis belglane Wouter Weylandt (Quick Step).

Tugeva küljetuule ja ohtrate kukkumiste tõttu purunes peagrupp pidevalt väikesteks grupikesteks ning umbes 30-liikmeliste grupikeste kaupa ka finišeeriti. Teise koha sai täna austraallane Graeme Brown (Rabobank) ning kolmas oli Robert Förster (Milram), kirjutab rattaprofid.com.

Liidrisärgis sõitnud austraallane Cadel Evans (BMC) jõudis finišisse teises grupis, mis kaotas võitjale umbes 45 sekundit. Suurem grupp kaotas võitjale aga üle 8 minuti.

Tuuri üldliidriks tõusis Aleksandr Vinokurov (Astana), teiseks kerkis Richie Porte (Saxo Bank) ning kolmandaks David Millar (Garmin). Kriit on kokkuvõttes 147. kohal (+9.33) ning teist etappi järjest kukkunud Mandri 195. kohal (+20.07).

Homme on tuuril vaba päev, mil liigutakse Hollandist Itaaliasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles