Raadik ja uus ameeriklane liitusid Tarvaga

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Raadik (palliga) KK Pärnu särgis.
Rain Raadik (palliga) KK Pärnu särgis. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Rakvere Tarva korvpalliklubi treeningutega liitusid Eesti koondise tsenter Rain Raadik ja ameeriklasest tagamees Larry Hall. Mõlemad mehed jätsid esmapilgul peatreener Andres Sõbrale positiivse mulje.

«Raadikuga loodan allkirjastada lepingu teisipäeval ning kolmapäeval soovin teda juba Pärnu vastu kasutada,» rääkis Sõber, kelle sõnul liikus hooaja alguse vigastuse tõttu vahele jätnud mees treeningul normaalselt. «Hall jättis ka väga positiivse mulje. Giedrus Gustas võttis ta kohe kampa ja nad tegid asju vägevalt koos. Tundub, et tegemist on mehega, kes jaksab korralikult mängida – just sellist on meile vaja.»

Mullu Bulgaarias pallinud Hall on karjääri jooksul mänginud paljudes klubides. Ta oli Saksamaal Rait Keerlese meeskonnakaaslane, kuid omab ka näiteks kõrgetasemelise Ühisliiga kogemust. Tänavu pole ta ühtegi meeskonda esindanud. «Mulle jäi mulje, et ta ise on mängimisest väga huvitatud,» märkis Sõber.

Esmaspäeva õhtusel treeningul tegid pärast vigastustest tingitud pausi kaasa ka Rait Keerles ja Sander Saare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles