Klopp enne tähtsat Meistrite liiga mängu: meeskond ei ole kriisis

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Eelmise aasta jalgpalli Meistrite liiga finaalis mänginud Dortmundi Borussia klubil on täna ees oluline kohtumine Napoliga, sest edasipääsuks vajatakse hädasti võitu. Dortmundi peatreener Jürgen Klopp kinnitas enne mängu, et meeskonnas on kõik hästi ja muretsemiseks põhjust pole.

Dortmundil on praeguseks hetkeks F-alagrupis koos kuus punkti ning sellega hoitakse üheksa punkti kogunud Arsenali ja Napoli järel kolmandat kohta. Edasipääsu kindlustamiseks on Saksamaa klubil vaja täna Napolilt võtta võidupunktid. Kuna viimati jäi Dortmund Meistrite liigas 0:1 alla Arsenalile ning ka koduses liigas on kaks mängu järjest kaotatud, on Saksamaa meedia kuulutanud meeskonna olukorra kriisiks. Kloppi sõnul pole aga muretsemiseks põhjust.

«Me ei saa mõjutada seda, kuidas nimetatakse faase, mida me läbime,» rääkis Klopp. «Oleme kaotanud kolm mängu järjest ja see on fakt. Pole kahtlust, et tahaksime, et meil oleks veidi rohkem punkte koos, aga meil lihtsalt pole neid,» nentis Klopp.

Dortmundi juhendaja lisas, et eesootavas kohtumises on palju kaalul, ent nad ei alahinda vastast, kes on Itaalia liigas langenud kolmandaks. «Sellel mängul on palju pinget. Peame oma grupis kaks järgmist mängu võitma ning alustama sellega juba homme. Ma ei usu, et Napolis on praegu kriis. Samas, võib-olla on tegemist kahe kriisis klubi kohtumisega, aga keegi ei taipa seda,» lisas Klopp naljatledes.

Meistrite liiga mängud algavad täna kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles