Briti ajaleht: Tottenham tahab peatreenerit vallandada

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Villas-Boas.
Andre Villas-Boas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas mängiva Tottenhami klubi peatreener võib Suurbritannia ajalehe Daily Maili andmetel vajada varsti uut töökohta, sest klubi juhatus pole rahul meeskonna käekäiguga.

Sel suvel suuri ostusummasid kulutanud Tottenhamist eeldati tõsist konkurenti Inglismaa liiga meistritiitlile, ent 12 mänguvooru järel on Villas-Boas' hoolealused kogunud kuus võitu, kaks viiki ja neli kaotust, hoides seega tabelis üheksandat kohta ja kaotades liidrile Arsenalile kaheksa punktiga.

Möödunud nädalavahetusel pidi Tottenham vastu võtma suure 0:6 kaotuse Manchester Citylt ning Daily Maili andmetel kohtusid omavahel pärast mängu klubi juhatuse esimees Daniel Levy ning spordidirektor Franco Baldini, kes kumbki seniste tulemustega üleliia rahul ei ole. Lisaks on levinud kuulujutud, et ka mitmed Tottenhami mängijad pole Villas-Boas' tegevusega rahul.

Väljaande väitel ühtegi kindlat uut peatreenerikandidaati Tottenhamil silmapiiril pole, ent väidetavalt on oodata uut selleteemalist arutelu pärast käesoleva nädala liigamängu valitseva meistri Manchester Unitediga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles