Lakersis palgakärpega leppinud Bryant: läbirääkimisi ei toimunud

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant.
Kobe Bryant. Foto: SCANPIX

Los Angeles Lakersi korvpalliklubiga kaheks aastaks lepingut pikendanud Kobe Bryant teatas, et meeskonna ning tema vahel palganumbri osas läbirääkimisi ei toimunud ning seetõttu oli tehingu vastuvõtmine tema jaoks lihtne.

Bryant sõlmis oma senise ainukese koduklubiga kaheaasta lepingupikenduse, mille järgi teenib ta 48,5 miljonit dollarit. 35-aastase Bryanti kinnitusel oli senise tööandjaga kokkuleppele jõudmine lihtne. «See oli kerge,» rääkis Bryant Yahoo Sportsile. «Need ei olnud läbirääkimised. Lakers tegi pakkumise, milles oli küll palgalõhe, aga siiski soov ehitada head meeskonda ja hoolitseda minu kui mängija eest. Nõustusin lihtsalt pakkumisega,» lisas Lakersi superstaar.

Bryanti jaoks on 48,5 miljoni dollarise lepingu sõlmimine 23%line palgavähendus. Sel hooajal pole Bryant veel platsile pääsenud, sest terveneb aprillis saadud Achilleuse kõõluse vigastusest ning sellejärgsest operatsioonist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles