Endise esireketi ennustus: Federer võib mängida 60. eluaastani

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer.
Roger Federer. Foto: SCANPIX

Meeste tennisemaailma endise esireketi Ilie Nastase sõnul ei tohiks Roger Federer kuulata kriitikuid, kes 32-aastasel šveitslasel pensionile soovitavad minna. Nastase sõnul on Federer võimeline tipptennist mängima koguni kuni 60. eluaastani.

Kunagine maailma esireket Federer on käesolevaks hetkeks langenud maailma kuuendaks reketiks ning suutnud sel aastal võita vaid ühe tiitli. Tenniseringkondades on seepeale hakanud liikuma jutud, et 32-aastaselt oleks Federeril õige aeg reket nurka panna, ent seda arvamust ei jaga rumeenlane Nastase.

«Soovin, et inimesed ei ütleks Federerile, et ta peab pensionile minema,» rääkis 1973. aastal meeste esireketi tiitlit kandnud Nastase. «Arvan, et ta peaks mängima seni, kuni tahab. Ma ei nõustu nende inimestega, kelle arvates tuleks pensionile minna kohe, kui oled oma tippvormist väljas. Federeril pole midagi vaja tõestada ja ta võiks mängida kuni 60. eluaastani, kui ta tahab,» lisas Nastase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles