Spordisaali sisse murdnud Arsenali ründaja vabandas

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicklas Bendtner.
Nicklas Bendtner. Foto: SCANPIX

Eilse treeningu järel politsesse viidud Arsenali jalgpalliklubi ründaja Nicklas Bendtner esitas pärast korrakaitsjate juurest vabanemist Instagramis vabanduse oma käitumise pärast.

Bendtner viidi treeningult politseijaoskonda ülekuulamisele seoses intsidendiga, mis juhtus tema kortermajas. Tunnistajate ja videomaterjali põhjal tehti kindlaks, et öisel ajal proovis keegi jõuga sisse murda maja jõusaali ning võimlasse ja purustas selleks nii aknad kui ka spordisaali ukse. Politsei esindaja kinnitas, et 25-aastane noormees on seoses juhtunuga üle kuulatud ja nüüdseks vabastatud.

Bendtner esitas seepeale oma Instagrami kontole vabanduse. «Pärast laupäevast võitu Southamptoni üle läksin pere ja sõpradega õhtusöögile. Pärast söömist tahtsime teha öise ujumise mu maja võimla basseinis, seega panime ujumisriided selga ja läksime rätikutega alla. Kui jõudsime kohale, värvus mu spordisaali võtmepult roheliseks, aga uks jäi siiski suletuks. Arvasime, et uks on kinni kiilunud, ja proovisime seda avada, tehes uksele mõningast kahju. Vabandan naabrite ees ebamugavuste tekitamise pärast ning olen kõik kinni maksnud. Meil ei olnud hoones rohkem mitte millelegi kahju takitamisega seost,» selgitas Bendtner.

Arsenali ründaja kinnitas, et politsei on juhtunu uurimise lõpetanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles