Legendaarne Mourinho sai Fernando Torrese abiga uue välimuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue soenguga Jose Mourinho.
Uue soenguga Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho on saanud endale uue soengu ning seda oma hoolealuse Fernando Torrese abiga - nimelt laenas kuulus hispaanlane oma treenerile juuksemasinat, millega Mourinho endised juuksed maha ajas.

Uue soenguga Moruinhot nähti esmakordselt nädalavahetusel West Hamiga peetud liigakohtumise järel, ent esmakordselt julgesid ajakirjanikud seda teemat puudutada eilsel Meistrite liiga mängu eelsel pressikonverentsil.

Portugali päritolu treener tunnistas, et uue soengu taga on tema ise ja Torres. «Mina ise... harjutusväljakul ise ajasin ära, jah!» kinnitas Mourinho oma soengu autorit. «Otsustasin seda teha ja palusin Fernando (Torresel- toim.) mulle oma masinat laenata ja tegin seda ise peegli ees. Sai ilus ja see on odav ka,» lisas Mourinho muheledes.

Chelseat ootab täna ees kohtumine Baseli klubiga. Mourinho hoolealused on E-alagruppi üheksa punktiga juhtimas, Schalke on kuue punktiga teisel kohal ning Basel viie punktiga kolmas. Neljandat kohta hoiab kahe punktiga Bukaresti Steaua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles