Orlando ja LA Lakers jõudsid konverentsi finaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vince Carter
Vince Carter Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA alistas Orlando idakonverentsi poolfinaalseerias 98:84 Atlanta ning jõudis mängudega 4:0 idakonverentsi finaali, samaga sai hakkama Los Angeles Lakers, alistades viimases mängus 111:96 Utah ning jõudes kolmandat aastat järjest läänekonverentsi finaali.

Orlando resultatiivseim oli Vince Carter 22 punktiga ja Rashard Lewise arvele jäi 17 punkti. Atlanta parim oli Jamal Crawford 18 punktiga.

Eelmisel aastal NBA finaalis Los Angeles Lakersi paremust tunnistama pidanud Orlando on praegu suurepärases hoos, järjest on võidetud 14 mängu.

Idakonverentsi finaalis läheb Orlando vastamisi Clevelandi ja Bostoni vahelise seeria võitjaga, praegu on seal seis viigis 2:2.

Utah'st kindlalt 4:0 jagu saanud Los Angeles Lakersi parim oli Pau Gasol 33 punkti ja 14 lauapalliga, Kobe Bryanti arvele jäi 32 punkti.

Utah resultatiivseimad olid Deron Williams ja Paul Millsap, visates kumbki 21 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles