Suurimaks väravakütiks kroonitud Voskoboinikov: tulingi tiitli järele

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Voskoboinikov.
Vladimir Voskoboinikov. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpalli meistriliiga suurimaks väravakütiks kroonitud Nõmme Kalju ründaja Vladimir Voskoboinikov peab talle omistatud tiitlit oluliseks eesmärgiks, mille nimel võidelda.

Pärast meistriliiga hooaja algust Kaljuga liitunud Voskoboinikov kinnitas, et suurima väravaküti tiitel oli tema jaoks tähtis. «Vaatamata juttudele, et ründaja jaoks ei ole väravad olulised, on minu jaoks väga oluline olla parim väravakütt. Ma liitusin Kaljuga siis, kui kuus vooru oli juba mängitud, aga ikka panin endale ette eesmärgi lüüa nii palju väravaid, kui võimalik. Väravaküti tiitlile mõtlesin kohe esimesel päeval pärast Kaljuga liitumist,» rääkis Voskoboinikov portaalile jalgpall.ee.

Voskoboinikov lisas, et mitmed konkurendid tegid tiitli nimel võistlemise raskeks. «Rimo Hunt näitas ennast heast küljest ja tema väravad olid minu jaoks stiimuliks rohkem töötada. Samuti on tähelepanu väärinud Vjatšeslav Zahovaiko, Albert Prosa ja muidugi minu klubikaaslane Tarmo Neemelo, kes sel hooajal oli eriti hea kui väravasöödu andja,» rääkis Voskoboinikov ning tõi lisaks nooremast põlvkonnast välja ka Artur Rätteli.

Lisaks suurima väravalööja tiitlile rääkis Voskoboinikov ka Kalju hõbemedalitega lõppenud hooajast, Eesti jalgpalli meistriliiga tasemest ja oma tulevikust. Loe täispikka intervjuud siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles