Tragöödia Brasiilias: MMi võõrustaval staadionil hukkus mitu inimest

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilias asuv Arena Amazonia staadion, mis samuti võõrustab MMi kohtumisi. Tegemist ei ole Sao Paolo staadioniga, kus õnnetus juhtus.
Brasiilias asuv Arena Amazonia staadion, mis samuti võõrustab MMi kohtumisi. Tegemist ei ole Sao Paolo staadioniga, kus õnnetus juhtus. Foto: SCANPIX

Järgmisel suvel Brasiilias toimuvat jalgpalli MMi avatseremooniat võõrustaval Sao Paolo jalgpallistaadionil leidis täna aset õnnetust, milles hukkus vähemalt kolm inimest

Esialgsetel andmetel selgus, et staadionil oli kokku kukkunud kraana, mis hävitas osa staadioni tribüünidest. Praeguseks hetkeks on ametivõimud teada andnud kolmest hukkunust. Hetkel vaadatakse staadionit üle, et saada teada, kas hukkunuid on veel.

Rahvusvahelise jalgpalliliidu (FIFA) määratud tähtaja järgi pidi Sao Paolo staadion valmima käesoleva aasta detsembri lõpuks, ent Brasiilia on varem avaldatud info kohaselt raskustes, et kõiki staadioneid õigeks ajaks korda saada. Sao Paolo staadionit ehitab Odebrechti ehitusfirma, mille esindaja on seni kommentaaride jagamisest keeldunud.

Kuna õnnetus on veel väga värske, on kannatada saanud staadionist vähe pilte. Väljaanne Huffington Post on siiski juba avaldanud mõned fotod õnnetuspaigast ning neid saab vaadata siit.

Oma kaastundeavalduse edastas Twitteri vahendusel FIFA president Sepp Blatter. «Olen väga kurb töötajate tänasest surmast Corinthiansi meeskonna kodustaadionil. Minu südamlikud kaastundeavaldused hukkunute perekondadele,» seisis Blatteri avalduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles