Taas kukkunud Vonn: olümpial osalemine on lahtine

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsey Vonn.
Lindsey Vonn. Foto: SCANPIX

USA mäesuusakaunitar Lindsey Vonn ütles täna antud intervjuus, et on hiljutise kukkumise tõttu Sotši olümpiamängudel osalemise suhtes üsna ettevaatlik.

Veebruaris rängalt kukkunud Vonn oli taas treenimas, kui sai käesoleva kuu keskel tagasilöögi osaliseks - nimelt kukkus ameeriklanna treeningul nii, et arstid diagnoosisid tal taas põlvesidemete osalise rebendi. Seoses uue kukkumisega pole Vonn ka kindel, kas saab osaleda uue aasta alguses toimuval Sotši olümpial.

«Olen tegelenud taastusraviga ja arenenud iga päevaga,» rääkis Vonn. «Järgmise paari päeva jooksul lähen siin Vailis lumele ja vaatan, kuidas tundub. Loodetavasti saan siin paar päeva trenni teha enne seda, kui Kanadasse sõidan. Kui kõik läheb hästi, saan järgmisel nädalal võistelda,» lisas ameeriklanna.

«Kui aga asjad ei lähe hästi, siis lasen oma olukorda uuesti hinnata, et näha, kus ma parajasti oma arenguga olen ning kas saan sel hooajal võistelda,» andis Vonn mõista, et sellest oleneb ka tema osalemine Sotši olümpial.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles