TTÜ lõpetas Selveri karikasarja teekonna

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ (paremal) ja Selver omavahelises kohtumises möödunud hooajal.
TTÜ (paremal) ja Selver omavahelises kohtumises möödunud hooajal. Foto: Toomas Huik

Täna peeti Eesti meeste karikavõistluste veerandfinaalide korduskohtumised, mille tulemusena jõudsid poolfinaali TTÜ ja Rakvere meeskonnad.

TTÜ kaotas kordusmängu Selverile küll 2:3, kuid kahe geimivõiduga tagati edasipääs (avamäng TTÜ-le 3:1). Kohtumise avageimi võitis nurka surutud Selver 25:19 ja teise 25:23 ning näis, et kuldne geim on lähedal. Siis näitas head kindlust geimilõppudes TTÜ ning kahe geimivõiduga oli edasipääs käes. Tähtsusetu viies geim kuulus 15:11 Selverile, vahendas volley.ee.

TTÜ parim oli 23 punktiga (+12) Mart Tiisaar, Jaanus Nõmmsalu kogus 15 ja Siim Ennemuist 14 punkti. Selveri kasuks tõi 23 silma Hindrek Pulk (+11), 18-ga toetas teda Helar Jalg (+11) ja 10-ga Meelis Kivisild.

Rakvere VK oli teistkordselt 3:0 parem Danpower Võru/Noortekoondisest ning läheb nüüd TTÜ-ga vastamisi 14. detsembril toimuvas poolfinaalis. Teise poolfinaalpaari moodustavad juba varem edasipääsu taganud BIGBANK Tartu ja Paide/Türi/Väätsa.

Naiste finaalis kohtuvad Kohila VK ja Tartu Ülikooli naiskonnad. Kui Kohila kindlustas finaalipääsu eile, siis Tartu Ülikool oli täna 3:0 (10, 18, 20) parem Ülenurmest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles